KONCEPT KONVERS FOTO TERRITORIUM Projektet gennemføres med støtte fra EU og Fødevareministeriet. Den Europæiske Fiskerifond: Danmark og EU investerer i bæredygtigt fiskeri

Madleg med Årets Pinsefisk

Nu kan du lege med

En række fiskehandlere rundt i landet har i anledning af kåringen af Årets Pinsefisk slået sig sammen om noget så sjældent som at forære fisk væk. I weekenden op til pinse giver de kunder pinsefisk til 4 personer med hjem - kvit og frit.

Men helt så enkelt er det selvfølgelig ikke. For hvis du vil have fingre i pinsefisken, skal du først være med i en lille leg.

Legen er simpel og går ud på, at du inviterer venner eller familie på et pinsearrangement, hvor du vil servere Årets Pinsefisk. Hvis du får mindst 3 til at acceptere din invitation (de skal klikke ind på denne hjemmeside og melde deres ankomst), så er pinsefisken din. Men det er om at være hurtig. For der bliver kun uddelt et begrænset antal pinsepakker.

Kom i gang med at oprette dit pinsefisk-arrangement ved at udfylde formularen til højre her på siden.


Årets Pinsefisk er skønnest, når skoven er grønnest. Pinsefisk-traditionen er en hyldest til det gode måltid, hvor familie og venner nyder én af vort lands dejligste råvarer - nemlig fisken. Læs mere om kåringen på www.pinsefisk.dk, hvor du også finder informationer om tidligere års kåringer.

Jeg vil gerne lege med

Her kan du oprette dit pinsefisk-arrangement og invitere venner eller familie.


794